Cia Espectacles Pa Sucat

Espectacles

Aquest lloc web, amb adreça www.pasucat.cat (i www.pasucat.com), és propietat de la Cia d'espectacles Pa Sucat SCCL, amb seu i domicili social a:

Ctra. Barcelona, Km 2
43800 Valls - Tarragona
CIF: F43587377

Tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, el so i qualsevol altre material, són propietat de Pa Sucat o dels tercers que n'hagin autoritzat l'ús i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d’utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Pa Sucat o dels seus proveïdors.

Pa Sucat i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Pa Sucat són marques protegides per Pa Sucat. Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Pa Sucat (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Pa Sucat constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Pa Sucat es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Pa Sucat es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d’aquesta facultat sense avís previ.

Tant l’accés al web de Pa Sucat com l’ús de qualsevol informació continguda és d’exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l’usa, i Pa Sucat no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’accés o ús de la informació. Pa Sucat no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directament o indirectament, a través del web de Pa Sucat.

Per facilitar-ne l’accés, pot ser que Pa Sucat inclogui vincles a pàgines d’Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d’ús d’aquesta pàgina abans d’utilitzar-la. També ha d’acceptar que Pa Sucat no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Pa Sucat no implica que Pa Sucat l’aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Pa Sucat es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Pa Sucat.

Pa Sucat exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Pa Sucat o de webs de tercers.

Pa Sucat no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d’aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Pa Sucat.

El contingut del web de Pa Sucat únicament és aplicable a territori espanyol.

Pa Sucat garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Pa Sucat. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de Pa Sucat, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Pa Sucat enviant un e-mail a: info@pasucat.cat

Pa Sucat - Tel: 977 613097 - Correu-e: info@pasucat.cat - avís legal